Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zlatna: Reţinut pentru ultraj, după ce a rupt cămaşa unui poliţist

Publicat

Un bărbat din Zlatna, aflat sb influenţa băuturilor alcoolice, a provocat un scandal în familie şi a lovit un poliţist ajuns la faţa locului pentru a aplana conflictul. În urma faptelor sale, a fost reţinut pentru ultraj.

Poliţiştii au fost chemaţi la domiciliul bărbatului de 45 de ani din Zlatna, vineri, la ora 15.51. Bărbatul, după ce a băut bine, a iscat scandal în familie şi şi-a lovit mama şi sora. Poliţistul care a încercat să-l calmeze pe scandalagiu a fost îmbrâncit de către acesta şi s-a ales cu cămaşa de la uniformă ruptă.

În cele din urmă, barbatul a fost imobilizat şi dus la sediul poliţiei, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba au dispus reţinerea sa pentru ultraj, pentru 24 ore. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax