Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ZLATNA: Spărgători de locuințe descoperiți, urmăriți și imobilizați de proprietarul apartamentului pe care l-au jefuit

unelte spargere

Publicat

Politiștii din Zlatna au reținut doi bărbați din județul Mureș care sunt bănuiți de furturi din locuințe. Asupra lor au fost găsite mai multe unelte care ar fi fost folosite la spargeri. O a treia persoană este căutată de politiști.

La data de 21 decembrie 2018, politiștii din Zlatna au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr din oraș a surprins în apartamentul său doi bărbați care sustrăgeau bunuri. Tânărul a pornit în urmărirea celor doi, iar cu ajutorul cetățenilor aflați pe stradă, unul dintre bărbați a fost imobilizat.

Politiștii sosiți la fața locului au constatat că este vorba de un bărbat de 50 de ani, din Adamus, județul Mureș, cunoscut cu antecedente penale, asupra căruia au fost găsite mai multe ustensile susceptibile a fi folosite la spargerea încuietorilor precum și o suma de bani și bijuterii.

În urma cercetărilor efectuate, politiștii au  stailit că, la comiterea faptei, bărbatul de 50 de ani ar fi fost însoțit de un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, tot din Adamuș.

Totodată, politiștii au identificat un bărbat de 45 de ani, din comuna Ernei, județul Mureș, care i-ar fi așteptat pe cei doi într-un autoturism cu care ar fi urmat să plece din Zlatna.

Polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de baratul de 50 de ani și față de cel de 45 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și continuă cercetarile în vederea depistării și reținerii celui în vârstă de 38 de ani.

În cursul zilei de azi, 22 decembrie, cei doi reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.
Cercetarile sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    miercuri, 26.12.2018 at 16:06

    Probabil ca d-nul procuror le va da o masura de supraveghere ca oameniii pana la Revelion sa mai poata sparge cateva locuinte, ca de oameni sunt si ei si trebuie sa se bucure de sarbatori. Anul viitor sa va viziteze respectivii si pe dvs d-nilor procurori si judecatori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate