Connect with us
Publicitate

SPORT

Zlatna vrea în Liga a III-a. Echipă secundă a Universităţii Cluj pe malul Ampoiului

Publicat

Retrogradată din Liga a III-a, CS Zlatna a înaintat la Federația Română de Fotbal hârtii prin care solicită loc în eșalonul terț. Cum situația fotbalului românesc este bulversată, cei de la Zlatna nu știu pe ce picior să stea în momentul de față.

”Noi am înaintat actele la FRF, așteptăm decizia, dar vrem mai întâi să vedem pe ce bani ne putem baza și noi, pentru că nu vrem să pățim din nou ca în sezonul trecut”, a declarat Titi Iancu, delegatul echipei CS Zlatna.

Nu ar fi exclus ca locuitorii din Zlatna să vadă Liga a III-a pe Stadionul ”Minaur”. Tot mai des, de pe buzele iubitorilor de fotbal se aude de o posibilă înființare a unei echipe secunde a Universității Cluj, care să evolueze la Zlatna. ”Și noi am auzit despre această posibilitate, momentan cred că e la nivel de zvon. Din ceea ce ştiu, ar vrea să facă o echipă și Stelian Gherman să fie antrenor”, a mai spus Titi Iancu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax