Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zonele din judeţul Alba în care a fost modernizată reţeaua de distribuţie a gazelor naturale. Măsuri pentru creşterea siguranţei consumatorilor

Publicat

lucrari la gazÎn judeţul Alba, în ultimii 10 ani, au fost făcute modernizări şi extinderi pe 330 kilometri de reţea de distribuţie a gazelor naturale, în mai multe localităţi, transmite E.ON Distribuţie România. Anul trecut, au fost finalizate investiţii pe 10 străzi din Alba Iulia.

Cele mai importante investiţii ale companiei au fost derulate la Alba Iulia, Blaj, Aiud, Cugir, Sebeş, Ocna Mureş, Teiuş, Zlatna, Săsciori, Sânmiclăuş, Sântimbru, Veseuş, Cetatea de Baltă, Feisa, Sâncel, Uioara de Jos, Teleac, Decea, Mănărade, Unirea, Miceşti, Şard, Petreşti, Tărtăria, Vinţu de Jos, Bărăbanţ, Şibot, Mihalţ, Căpâlna şi Petrisat.

În municipiul Alba Iulia, în aceeaşi perioadă, E.ON a investit circa 14 milioane de lei pentru modernizarea a 85 kilometri din reţeaua de gaze naturale, ceea ce înseamnă aproximativ 40% din lungimea întregii reţele care deserveşte consumatorii din oraş.

Anul trecut, compania a finalizat la Alba Iulia modernizarea a aproape 4 kilometri de conducte şi branşamente, pe un număr de 10 de străzi, iar pentru acest an obiectivul este modernizarea a circa 7 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale pe 20 de străzi.

Valoarea totală a proiectelor de investiţii din municipiu, pentru perioada 2015-2016, este de circa 3 milioane lei.

La nivelul întregii companii, prezentă în 20 de judeţe, reţeaua de gaze naturale a fost modernizată (înlocuire conducte şi protecţie catodică) pe o lungime de aproape 6.350 de kilometri şi a fost extinsă pe o lungime de circa 1.250 de kilometri. Efortul investiţional al E.ON în cei 10 ani de prezenţă în România a totalizat peste 5,12 miliarde de lei (aproximativ 1,3 miliarde de euro).

„Creşterea siguranţei consumatorilor depinde în egală măsură de modernizarea reţelei şi de modul în care sunt utilizate diversele surse de energie. În acest an compania îşi propune să continue investiţiile în modernizarea reţelei, pentru creşterea siguranţei și a calităţii serviciilor oferite clienţilor, dar şi campaniile de conştientizare a populaţiei privind respectarea cu stricteţe a regulilor de utilizare a surselor de energie“, transmit reprezentanţii E.ON Distribuţie România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax