Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Zumba Fitness Party: Descoperă dansul şi ajută copiii cu dizabilităţi din Alba Iulia

Publicat

Albaiulienii vor avea ocazia să înveţe să danseze zumba pentru o cauză nobilă. Este vorba despre o oră de mişcare şi distracţie, la care sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc să dea o mână de ajutor persoanelor cu dizabilităţi din Alba Iulia. Banii obţinuţi în urma vânzării biletelor vor fi folosiţi pentru dotarea Cetrului de Recuperare în Regim de Zi pentru Copiii cu Dizabilităţi „Prietenii Mariei Beatrice” din Alba Iulia.

Evenimentul va avea loc duminică, 16 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă a Universităţii „1 Decembrie 1918”, situată pe str. Vasile Alecsandri, mai jos de Bazinul Olimpic, în apropierea căminelor studenţeşti. Biletele se vor achiziţiona la intrare, iar, în schimbul sumei de 1o lei, persoanele cu suflet mare pot contribui la însănătoşirea micuţilor cu probleme.

„Ceea ce vom organiza noi va fi o oră de zumba lărgită, în sensul că demonstraţia noastră va fi urmată şi de publicul prezent, care va fi angrenat la mişcare. Vom pregăti o coregrafie spectaculoasă, în care vom combina dansul cu exerciţiile fizice. Pentru mulţi va fi, probabil, o familiarizare cu acest sport. În plus, atmosfera va fi una antrenantă, muzica este prelucrată special pentru cursurile de zumba şi o primim din America în mod regulat“, a spus Adina Stoica, instructor de zumba în Alba Iulia.

Zumba combină energia şi muzica ritmată, motivantă, cu mişcări unice de dans care facilitează învăţarea rapidă şi asigură buna dispoziţie. Zumba foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internaţionale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa şi calypso, hip hop şi reggaeton) creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic şi fitness, cu mişcări în ritmuri rapide, care tonifică şi sculptează corpul.

Complexul de Servicii Socio-Medicale „Prietenii Mariei Beatrice” s-a înfiinţat la iniţiativa Asociaţiei Non-Guvernamentale „Maria Beatrice” şi are sediul pe strada Lalelelor, la demisolul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia. În cadrul centrului, copiii cu dizabilităţi, dar şi familiile acestora vor beneficia de consiliere, recuperare fizică şi găzduire sub supravegherea unui personal medical specializat. Mai multe informaţii despre acest centru găsiţi accesând pagina www.mariabeatrice.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax