Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ECONOMIE

Zuzu, Albalact şi Jidvei, în topul celor mai puternice branduri româneşti pe criteriul „încredere şi afectivitate acordată de consumatori”

Publicat


Trei mărci din Alba au intrat în topul celor mai puternice branduri româneşti, care, în ciuda condiţiilor economice dificile din ultimii ani, au reuşit să rămână pe piaţă în preferinţele consumatorilor, aplicând o strategie eficientă. Este vorba despre  „Zuzu” şi „Albalact” şi „Jidvei”. Clasificarea a fost lansată joi de Revista Biz şi Unlock Market Research.

Iniţiatorii clasamentului, pentru al doilea an consecutiv, s-au axat pe perspectiva „investiţiei de încredere şi afectivitate” pe care consumatorii o acordă acestora branduri autohtone. Cele trei mărci originare din judeţul Alba, „Zuzu”, „Albalact” şi „Jidvei” au reuşit să intre în clasament, aflându-se printre preferinţele clienţilor români la nivel naţional.

Lider pentru a doua oară în topul celor mai puternice branduri româneşti este „Borsec”. Compania „Romaqua Group” – deţinătoarea mărcii – a deschis de câţiva ani, în zona Lancrăm din apropiere de Alba Iulia, o fabrică de bere. După cum au precizat reprezentaţii companiei, „faima apelor minerale de la Borsec datează din secolul XVI. Există atestare documentară că apa minerală de la Borsec a fost transportată cu cărutele în 1594, în butoaie de stejar, la curtea domnească de la Alba Iulia, unde s-a tratat Sigismund Bathory”. În timp. „Borsec” a devenit una dintre cele mai premiate mărci de apă minerală din România.

Mai multe informaţii despre acest clasament puteţi găsi pe site-ul revistabiz.ro.

Surs foto: www.revistabiz.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO: Cum va arăta cea mai modernă curte a unui colegiu din România. Lucrări de reabilitare, la Colegiul IM Clain din Blaj

Publicat

Cea mai modernă curte a unui colegiu din România se află în lucru, la Blaj. Proiectul de amenajare urbanistică și peisagistică a curții interioare a Colegiul Național I.M. Clein prevede realizarea unei baze sportive moderne, cu terenuri de fotbal, handbal, volei și baschet, a unei piațete, a unui amfiteatru dar și a unor parcuri sau […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

COD GALBEN de CEAȚĂ în ALBA: Vizibilitate redusă. Zona afectată

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie anunță Cod Galben de ceață pentru județul Alba. Până la ora 10 va fi afectată zona joasă a județului.  Se vor semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 4 milioane de români se tratează cu antibiotice, pentru răceli și dureri în gât

Publicat

medicamente

Peste 4,5 milioane de români au ales să trateze răcelile și durerile în gât cu antibiotic. Peste 30% dintre aceștia nu au cerut sfatul vreunui medic. Sunt concluziile unui studiu al Societăţii Române de Rinologie şi Societăţii Naţionale de Medicina Familiei. O treime dintre cei care au consumat antibiotic fără prescripţie de la medic s-au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cât riscă să plătească amendă cei care refuză să se legitimeze la cererea polițiștilor, de la 1 ianuarie

Publicat

Poliția Română anunță că, de la 1 ianuarie, vor fi sancțiuni mai mari pentru cei ce refuză legitimarea. ”Refuzul unei persoane de a furniza date pentru stabilirea identității sale sau de a se prezenta la sediul poliției, la cererea ori la invitația justificată a organelor de urmărire penală sau a organelor de ordine publică, aflate […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate