Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A condus beat şi fără permis şi a produs ACCIDENT la Sălciua, pe DJ750. Tânăr de 27 de ani, cu dosar penal

Publicat

etilotest_Un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Sălciua s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident rutier pe DJ 750, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis şi sub influenţa alcoolului. Acesta a acroşat cu maşina un autoturism ce circula regulamentar din sens opus.

Accidentul, soldat doar cu pagube materiale, a fost sesizat la poliţie duminică, la ora 9.35. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că O.V.D., de 27 de ani, din comuna Sălciua, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat o maşină ce circula din sens opus.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţişti au constatat că tânărul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi în plus, era sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Câmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de O.V.D. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax