Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

A lovit o maşină la Sebeș şi a fugit de la locul accidentului. Şofer de 49 de ani din Alba Iulia, cercetat de poliţişti, după ce a condus băut

Publicat

politie

masina politie Un șofer din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal la Sebeș. În timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului, a pătruns pe contrasens, a lovit un alt autoturism care circula regulamentar și a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 martie, în jurul orei 16.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Augustin Bena din Sebeş a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, iar şoferul care l-a provocat a părăsit locul faptei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că O.A.O., de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula, regulamentar, din sens opus.

După producerea accidentului, şoferul vinovat de producerea lui a plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior pe strada Viilor din Sebeş.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de O.A.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax