Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident grav, pe varianta ocolitoare de la Cluj-Napoca, produs de un bărbat de 30 de ani din Alba care s-a urcat băut la volan

Publicat

masina politia1 Un grav accident de circulaţie, produs pe fondul consumului de alcool, de un bărbat din judeţul Alba, a avut loc luni dimineaţa la ora 5.11, pe DN Varianta Ocolitoare Cluj Nord-Est.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 30 de ani din Alba care se deplasa dinspre Jucu înspre Cluj-Napoca a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autocar și cu un autoturism.

În urma impactului, conducătorul autoturismului care circula dinspre Cluj-Napoca înspre Jucu ar fi fost rănit grav. Totodată, un pasager din autoturismul care a pătruns pe contrasens ar fi suferit leziuni ușoare.

„În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul care ar fi produs accidentul se afla sub influența alcoolului. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 27.000 de lei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursa: ziuadecluj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax