Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Copii loviţi de trăsnet în localitatea Măhăceni, comuna Unirea. Unul dintre ei a murit

Publicat

Doi copii au fost loviţi de trăsnet în localitatea Măhăceni, comuna Unirea. Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea primului ajutor. Incidentul s-a produs la limită cu judeţul Cluj.

UPDATE: Este vorba despre două fete minore, în vârstă de 8 şi respectiv 9 ani, care au fost lovite de trăsnet, în timp ce se aflau pe câmp. Una dintre ele a murit, iar cealaltă a scăpat ca prin urechile acului, fără nicio rană.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a atenţionat cetăţenii că vineri, până la ora 16.35, a fost instituită o avertizare de cod portocaliu de grindină de mari dimensiuni şi precipitaţii ce pot depăşi 40 de litri pe metrul pătrat, în localităţile Blaj, Sâncel, Şona, Jidvei, Fărău, Cetatea de Baltă. Locuitorii au fost sfătuiţi să fie precauţi, deoarece astfel de fenomene meteorologice pot fi periculoase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax