Connect with us
Publicitate

POLITICA

Adunarea generală TNL Alba Iulia: Au fost validaţi candidaţii pentru alegerile tineretului liberal

Publicat

 

Adrian Simion, presedinte TNL Alba

La Hotelul „Parc” din Alba Iulia a avut loc, joi seara, Adunarea Generală a TNL Alba Iulia, desfășurarea evenimentului fiind coordonată de președintele organizației, profesorul Adrian Simion.

Principalele puncte pe ordinea de zi au vizat prezentarea raportului de activitate pentru anul 2010 a organizațiilor de tineret și de elevi ale PNL Alba Iulia, prezentarea raportului financiar al TNL Alba Iulia pentru anul 2010, validarea candidaților și delegaților pentru alegerile din cadrul TNL Alba de luna viitoare. Printre liderii locali ai PNL care au onorat manifestarea s-au numărat: deputatul Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, mai mulți membri ai Biroului Municipal PNL Alba Iulia şi preşedintele Gabriel Pleşa, Anda Udrea (preşedinta OFL Alba Iulia).

Invitaţii au vorbit despre situaţia politică actuală, au mulţumit tinerilor liberali albaiulieni pentru implicarea în activitatea partidului la nivel local și național. De asemenea, vorbitorii şi-au declarat susţinerea pentru proiectele pe care TNL Alba Iulia şi le-a propus pentru perioada următoare şi i-au îndemnat pe tinerii liberali albaiulieni să fie activi în continuare şi să se implice constant în structurile partidului, pentru că numai aşa se vor face remarcaţi şi vor contribui la primenirea clasei politice. La finalul Adunării Generale a TNL Alba Iulia, președintele Adrian Simion a declarat: “Vreau să mulțumesc pentru participare la acest eveniment atât seniorilor noștri liberali, care au fost în această seară alături de noi, cât și colegilor mei din organizație care, într-o zi frumoasă de mai, au ales să vină la această adunare generală, în loc să aleagă diverse modalități de distracție. Asta dovedește că suntem un grup destul de unit, o echipă care pune interesul organizației între priorități. Iar acesta este un element foarte important în perspectiva competiției interne din cadrul partidului, care ne așteaptă luna viitoare. Avem o echipă de candidați buni, zicem noi, condusă de colegul Rareș Buglea, o echipă care sperăm că va strânge cât mai multe voturi din partea colegilor din organizațiile TNL din județ. Suntem o organizație de tineret din ce în ce mai puternică și trebuie să ne manifestăm ca atare la toate nivelurile locale de conducere din cadrul partidului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax