Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia găzduiește Campionatul Național Individual de Scrabble

Publicat

Un nou sport individual (uneori și de echipă) încearcă să își facă apariția în calendarul competițional al județului Alba. Jocul de scrabble nu este facil, iar  practicarea lui necesită concentrare, dar și vaste cunoștințe.

Pe data de 26 martie, va avea loc prima ediție și prima etapă a Campionatului Național Individual de Scrabble, în limba română. Acest eveniment se desfășoară în premieră, în Alba Iulia. ”Cu această ocazie, informăm cunoscătorii acestui sport, dar și pe cei care vor dori ca, pe viitor, să-l practice la nivel competițional, că, începând cu sfârșitul  anului 2010, s-a afiliat la Federația Română de Scrabble, secția de scrabble a C.S. VIRF Alba”, a declarat președintele CS VÎRF, Ovidiu Măcini.

Astfel, albaiulienii vor avea șansa să practice un nou sport, dar cu vechime, care, cu siguranță, i-a pasonat pe foarte mulți, încă din copilărie.

Sursa foto: cerecomand.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax