Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Asociația SM SPEROMAX Alba caută voluntari. Condiţii şi beneficii pentru cei care vor să sprijine persoanele afectate de scleroză multiplă

Publicat

voluntariat Asociația SM SPEROMAX Alba este în căutare de voluntari care să își dedice o parte din timpul lor liber pentru a oferi sprijin persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Cei care doresc să contribuie la îmbunătăţirea vieţii semenilor lor sunt invitaţi să se alăture Asociaţiei SM Speromax, organizaţie ce funcţionează din 2007 şi este membru al Federaţiei Organizaţiilor care sprijină dezvoltarea voluntariatului în România (VOLUM).

Stagiul de voluntariat se va desfăşura în perioada noiembrie 2017-ianuarie 2018, cu posibilitate de prelungire pe termen nedeterminat.

Voluntarii vor face vizite la domiciliul beneficiarilor, îi vor contacta telefonic şi vor participa la activităţi şi evenimente organizate de asociaţie.

Aceştia trebuie să aibă capacitate de relaţionare şi comunicare, abilităţi de muncă în echipă, adaptare la program flexibil, creativitate şi dinamism, entuziasm, asumarea sarcinilor şi pro-activitate. De asemenea, trebuie să poată găsi soluţii provocărilor apărute şi să respecte termenele limită.

În schimb, vor avea oportunitatea de a-şi îmbunătăţi abilităţile de comunicare şi muncă în echipă şi de a participa la cursuri de formare, de a învăţa lucruri noi şi a cunoaşte oameni noi ori de a interacţiona cu specialişti din diverse domenii.

Acestora li se va încheia contract de voluntariat şi vor primi certificat de voluntariat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax