|

AUDIENŢE ONLINE: Despre plantări de tei în Ampoi, sterilizarea câinilor fără stăpân şi ridicarea gunoaielor în oraş

Primăria Alba Iulia transmite răspunsuri la întrebările adresate de cititorii Alba24 prin secţiunea „Audienţe Online„. Sunt precizări privind posibilitatea de înlocuire a sălciilor din cartierele Ampoi 1, 2 şi 3 cu tei, un serviciu oferit de o asociaţie gratuit pentru sterilizarea câinilor comunitari şi explicaţii privind situaţia reclamată de mai mulţi locuitori, de neridicare a deşeurilor menajere din diverse zone din oraş.

Întrebare de la: Alexa Dan. Subiect: Tei Ampoi 1, 2 şi 3

„Pe când vor beneficia şi cetăţenii din cartierul Ampoi 1, 2 şi 3 de amplasarea de tei, în locul sălciilor pe partea pietonală, este vorba totuşi de imaginea pe care o creează intrarea în oraş.”

Răspuns: „Se vor planta copaci şi în zonele Ampoi 1, 2 şi 3. Acceptăm şi suntem chiar interesaţi de sugestiile dumneavoastră şi vă aşteptam să ni le împărtăşiţi la numărul de telefon 0372586453, şef serviciu – Ileana Krisbai.”

Întrebare de la: Anca. Subiect: Câini fără stăpân

„Am făcut o întrebare la asociaţia Vier Pfoten care se ocupă cu sterilizarea câinilor şi pisicilor gratuit şi mi s-a spus că, pentru a veni în oraşul nostru, primăria trebuie doar să trimită o cerere prin fax la sediul lor din Bucureşti, după care ei se deplasează aici şi se sterilizează toate animalele fără stăpân, gratuit. Primăria trebuie să pună la dispoziţie 2 camere unde să se desfăşoare operaţiile şi eventual cazare pentru echipa Vier Pfoten. Haideţi să intregrăm şi Alba Iulia într-un oraş civilizat. În sibiu s-a făcut demult treaba aceasta. Ce ziceţi?”

Răspuns: „Vă mulţumim pentru sugestie, însă în momentul de faţă avem pregătită documentaţia de licitaţie pentru serviciul de ecarisaj. Doar după ce această licitaţie se va finaliza şi vom avea un adăpost efectiv, în care să găzduim patrupedele, vom putea lua legătura cu această asociaţie în vederea sterilizării.”

Întrebare de la: Marius. Subiect: Gunoaiele neridicate

„Se apropie 1 Decembrie, cum îi primim pe turişti cu un oraş murdar, plin de tomberoane neridicate. Degeaba am făcut <Cetatea>, facem spectacole şi nu reuşim să rezolvăm problema gunoaielor.”

Întrebare de la: Locatar bloc. Subiect: Sesizare

„Domnilor de la Primărie, de o lună de zile în parcarea dintre blocul meu şi liceul militar, unde este sediul firmei <Adi Baba> este un morman de gunoi, chiar nimănui nu-i pasă de acest focar de infecţie? Am observat că de câteva ori au făcut curăţenie angajaţii liceului militar, dar cred că nu e treaba lor, ci a Primăriei , aşa că poate intervine cineva. În clădirea părăsită, aflată în construcţie, trăiesc boschetari şi vorbim de un oraş european.”

Întrebare de la: Nistor Marius. Subiect: Gunoiul menajer

„În ultima perioadă, Salprest nu mai ridică gunoaiele din toate tomberoanele, din trei tomberoane golesc doar două şi astfel gunoaiele ajung pe jos şi am văzut în tot oraşul acest lucru.”

Răspuns: „Cu privire la gunoiul menajer neridicat în ultima perioadă, menţionăm că mai multe asociaţii de proprietari nu şi-au achitat datoriile către operatorul local. Primăria a dispus ridicarea gunoiului, însă asociaţiile de proprietari trebuie să achite acest serviciu pentru a putea beneficia în continuare de el, altfel riscăm să ajungem în aceeaşi situaţie neplăcută.”

URL scurt: http://alba24.ro/?p=146841avatar Publicat de pe 27 noiembrie 2012
Publicat în ADMINISTRATIE, Audiente Online, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI