Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Bătaie cu ecou: un tânăr din Alba Iulia reţinut de poliţişti după ce a agresat şi trimis la spital un alt tânăr în urmă cu 3 săptămâni

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Alba Iulia este principalul suspect al unei agresiuni asupra unui tânăr în vârstă de 22 de ani din Alba Iulia. Agresiunea a cauzat victimei leziuni în zona capului, pentru a căror vindecare sunt necesare 45-50 de zile de spitalizare.

În noaptea de 12 spre 13 noiembrie, M.M. l-ar fi atacat pe tânărul de 22 de ani, în timp ce se aflau în faţa unui local public din municipiul Alba Iulia. Acesta a fost reţinut de poliţişti luni, 5 decembrie 2011.

Faţă de agresor a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „vătămare corporală”. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax