Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cameră backstage cu canapea, masă pentru machiaj, tunuri de căldură şi cort încălzit sau răcit. PRETENȚILE DELIEI la concertul de la ALBA FEST

Publicat

delia Scenă dotată cu tunuri de căldură şi cu un cort încălzit sau răcit. Acestea sunt o parte din pretenție Deliei pentru spectacolul care îl va susține la Alba Fest. Pretențiilor celorlalți invitați, Loredana, Ami, Cristina Bălan, Randi, etc. sunt legate stric de sonorizare, mixere, sau lumini. 

Cel mai așteptat eveniment al anului, la Alba Iulia, se desfășoară în perioada 2-4 iunie. Pentru finanţarea activităţilor s-au lansat trei invitaţii publice pentru achiziţionarea directă a unor servicii de închiriere scenă, efecte speciale şi foc de artificii în valoare totală de 265.000 de lei.

Artiştii care vor urca pe scena Albafest sunt Delia, Damian Brothers, Smiley, Loredana, Dorian Popa, Irina Rimes, Ruby, Liviu Teodorescu, Lora, Ami, Cristina Bălan, The Motans, Randi şi Deep Central.

Pentru închirierea scenei, Primăria Alba Iulia pune la bătaie suma de 189.000 de lei cu TVA inclus. Procedura cuprinde şi pretenţiile artiştilor.

Dintre toate, se remarcă solicitările Deliei, care va susţine un concert vineri, 2 iunie 2017. Echipa acesteia vrea un cort lângă scenă care trebui încălzit sau răcit, în funcţie de temperatură. De asemenea, artista solicită ca scena să fie dotată cu tunuri de căldură şi să fie curată şi uscată, respectiv să aibă 12 sticle de apă sigilate, la temperatura normală. Artista vrea o cameră backstage cu canapea, oglindă înaltă de 1,5 m o masă pentru machiaj.

VEZI; ALBA FEST 2017, PROGRAM complet. Show total la Alba Iulia, cu artişti români de top, spectacol de artificii şi animaţie stradală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    sâmbătă, 27.05.2017 at 14:31

    Vreun „cocosel” nu a cerut ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax