Connect with us
Publicitate

SPORT

Campionatul Naţional de Orientare Sportivă. Andreea Dănilă și Tamas Bogya au dominat competiția

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute s-au desfăşurat, la Baia Mare, finalele Campionatelor Naţionale de Orientare Mountain Bike, competiţie la startul căreia s-au aflat şi doi sportivi ai secţiei de orientare de la CS Unirea Alba Iulia: Andreea Dănilă şi Tamas Bogya (dublă legitimare cu Voinţa Cluj). Aceştia au luat startul în competiţia seniorilor.

Cele trei probe pentru care au fost organizate finalele naţionale au fost dominate, la fel ca anul trecut, de către cei doi sportivi unirişti, fiecare dintre aceştia reuşind să câştige câte două dintre ele şi să se claseze pe podium în cea de a treia.

Andreea Dănilă a cucerit două titluri naţionale şi două medalii de aur în probele de sprint şi lungă distanţă şi a obţinut medalia de bronz în proba de medie distanță, în vreme ce Tamas Bogya a reuşit să se impună în probele de medie distanţă şi lungă distanţă şi a reuşit să obţină medalia de argint în proba de sprint. ”Rezultatele obţinute de către sportivii noştri erau oarecum previzibile, având în vedere valoarea demonstrată în ultimii ani de către aceştia, în această probă. Aceasta a fost de fapt şi ultima competiţie oficială pentru sportivii secţiei de Orientare, care şi-au făcut treaba pe deplin şi în acest an”, a declarat directorul CS Unirea Alba Iulia, Marius Anghel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax