Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cardul Euro 26 poate fi ridicat: Tinerii au acces la reduceri şi gratuităţi în 42 de ţări din Europa

Publicat

Tinerii care doresc să beneficieze de reduceri şi facilităţi la transport, călătorii, vacanţe, cazare, timp liber, cumpărături sau cultură pot intra în posesia cardurilor europene de tineret Euro 26. În judeţul Alba, acestea pot fi ridicate gratuit de la Casele de Cultură, Consiliile de elevi sau de la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi reprezintă, de fapt, o legitimaţie care atestă faptul că posesorul este membru asociat în programul european de carduri pentru tineri.

Acest program oferă în România peste 800 de reduceri la diverşi comercianţi locali, naţionali şi internaţionali şi peste 100.000 de gratuităţi în 42 de ţări din Europa. Tinerii trebuie să se prezinte la punctele de distribuire a cardurilor Euro 26 cu o poză în format de buletin, să completeze un formular, iar legitimaţia le va fi înnmânată pe loc.

Cardul Euro 26 este recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru încurajarea mobilităţii tinerilor în Europa şi face parte din familia cardurilor europene de tineret ce respecta condiţiile de identitate europeană stabilite de EYCA.

La nivel judeţului Alba, anul acesta, au fost puse la dispoziţie 1.450 de carduri student şi 150 de carduri clasice, disponibile tinerilor cu vârste de până la 26 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax