Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cazul TOXIINFECȚIEI de la Mercur Select. Vasile Macarie, administratorul sălii: Ne oferim sprijinul necondiționat pentru toate persoanele care au avut de suferit

Publicat

u

upu urgente După ce mai multe persoane care au participat la o nuntă organizată în sala restaurantului Mercur Select din Alba Iulia au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară, administratorul firmei, Vasile Macarie, a transmis câteva precizări legate de incident. Acesta spune că în cei peste 10 ani de activitate în organizarea de evenimente este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în cadrul sălilor pe care le administrează, oferind totodată sprijinul necondiționat pentru toate persoanele care au avut de suferit.

Redăm integral mesajul transmis de administratorul sălii de nunți, Vasile Macarie:

„Regretăm nespus de mult incidentul produs la nunta organizată în data de 27 mai 2017 în sala restaurantului Mercur Select și ne cerem scuze public pentru neplăcerile provocate, atât mirilor cât și invitaților lor.

Ne oferim sprijinul necondiționat pentru toate persoanele care au avut de suferit datorită acestui incident și le dorim însănătoșire grabnică.

Ținem să precizăm că în cadrul celor peste 10 de ani de activitate în organizarea de evenimente este pentru prima dată când ni se întâmplă acest lucru, și de aceea dorim să vă informăm că autoritățile abilitate au luat măsuri urgente pentru a se stabili în mod clar cauzele care au generat acest incident cu efecte foarte neplăcute atât pentru societatea noastră dar mai cu seama pentru participanții la eveniment.

Dorim să vă aducem la cunoștință că celelalte Săli de evenimente, Mercur Styl, Mercur Lux, Mercur Magic și Pavilion Mercur, sunt funcționale și autonome privind prepararea și servirea meniurilor, activitatea acestor restaurante desfășurându-se normal iar la Restaurantul Mercur Select, unde a avut loc incidentul neplăcut, activitatea a fost întreruptă câteva zile până la primirea analizelor la probele recoltate de către D.S.V. Alba și DSP Alba , funcție de care vom lua măsuri urgente și cu maximă eficiență pentru reluarea activității la acest restaurant în condiții de maximă siguranță.

Așteptăm rezultatul verificărilor autorităților și vom da concursul acestora pentru orice demers necesar stabilirii adevărului. În acest moment nu avem nici un indiciu referitor la cauzele care ar fi putut declanșa acest incident atât de neplăcut și asigurăm clientii noștrii că vom depune tot efortul pentru a oferi pe mai departe cele mai bune servicii”.

Citește și „De la bal la spital”: 16 persoane internate la spitalul din Alba Iulia, după nunta de sâmbătă, de la Mercur

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax