Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ceartă între doi tineri aflaţi sub influenţa alcoolului, la Şibot. Unul dintre ei a ajuns la spital, cu răni de cuţit. Agresorul a fost arestat

Publicat

Un tânăr de 25 de ani, din Şibot a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu un cuţit de către un localnic de 19 ani, în zona abdomenului. Cei doi se aflau sub influenţa alcoolului şi s-au implicat într-o altercaţie.

Poliţiştii au fost sesizat prin 112 să se deplaseze la locul incidentului, luni, la ora 17.40. Cei doi tineri se aflau pe un teren din apropierea staţiei electrice CFR Şibot, când a început cearta. Aceasta a degenerat, iar, pe fondul consumului de alcool, B.S.A. de 19 ani l-a înţepat cu un cuţit, în zona abdomenului superior, pe C.M.L. (25 de ani).

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţa Alba, unde a rămas internată.

În urma incidentului, tânărul de 19 ani este cercetat pentru lovire şi portul fără drept al cuţitului. În funcţie de concluziile medico-legale, acesta ar putea fi acuzat şi de agresiune.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „B.S.A., de 19 ani, din comuna Şibot a fost prezentat procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care, în baza concluziilor medico-legale, a luat faţă de acesta măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii tentativă de omor. B.S.A. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca azi, 10.11.2011, să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.”

Tribunalul Alba a admis propunerea de arestare preventivă a lui Sorin Andrei Bacrău.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax