Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ candidează pentru funcţia de prim-vicepeşedinte al PD-L Alba

Publicat

Deputatul Clement Negruţ şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PD-L Alba. Mai mult decât atât, acesta a făcut public faptul că va cere girul pentru a candida şi la funcţia de secretar executiv în Biroul Permanent Naţional al PD-L.

„Este un pas de o responsabilitate evidentă, pe care o conştientizez perfect. Acesta este şi motivul pentru care consider că acum, când partidul are nevoie de un suflu nou şi de o nouă aşezare în ochii opiniei publice din judeţul nostru, a sosit momentul să le dovedesc tuturor colegilor mei de partid că imaginea PD-L mai poate fi salvată. Nu am să mă ascund după degete, pentru că nu am făcut-o niciodată în faţa adevăraţilor mei camarazi: am trecut prin momente delicate şi ne aşteaptă o bătălie electorală extrem de grea”, a explicat Clement Negruţ.

Deşi va candida alături de Ion Dumitrel şi primarul Blajului, Gheorghe Rotar, deputatul PD-L este convins că locuitorii Blajului îl vor susţine cu cât mai multe voturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax