Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De la mijlocul lunii august, pe 55 de străzi din Ocna Mureş încep lucrări de reabilitare şi extindere a reţelei de canalizare. Vezi zonele vizate

Publicat

Un număr de 55 de străzi din Ocna Mureş intră, în jurul datei de 15 august, în lucrări de reabilitare şi extindere a reţelei de canalizare, după semnarea, la începutul acestei săptămâni, a unui contract în acest sens, de către administraţia locală. În total, vor fi instalaţi 19.751 metri liniari de reţea de canalizare şi reabilitaţi alţi 6.717 metri liniari din reţeaua existentă.

Primarul Silviu Vințeler, împreună cu reprezentanții Apa CTTA Alba, au semnat un contract de peste 20 de milioane de lei, la începutul acestei săptămâni, cu S.C. Fibec S.A. Focșani, în calitate de executant, pentru proiectul „Modernizarea și reabilitarea sistemului de canalizare în aglomerarea Ocna Mureș”. Acesta presupune: extinderea rețelei de canalizare cu 19.751 metri, reabilitarea rețelei de canalizare a orașului pe o lungime de 6.717 metri, construirea de 12 noi stații de repompare apă uzată, reabilitarea unei stații de pompare apă, construirea a 3.967 metri de conducte de refulare din stațiile de pompe apă.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 20 de luni, iar valoarea contractului este de 22.789.021,40 lei fără TVA și face parte din proiectul “Extindere şi reabilitare infrastructură de apă şi apă uzată în judeţul Alba” în valoare totală de peste 102.000.000 euro. Proiectul este finanțat din Fonduri Europene, fonduri guvernamentale și fonduri ale Consiliului Local.

Străzi vizate pentru extindere reţea de canalizare: 8 Martie, 9 Mai, Abator, Andrei Mureșanu, Avram Iancu, Axente Sever, Blocurilor, Brazilor, Câmpului, Ciocârliei, Crângului, Dîmbului, Dumbrava, Florilor, Foișor, George Coșbuc, Ghica, Horea, Înfrățirii, Libertății, Livezilor, Lungă (extindere),  Măgurii, Mierlei, Mihai Eminescu, Mureșului, Murgului, Nicolae Iorga, Octavian Goga, Plopilor, Potcoavei, Salcâmilor, Șesului, Simion Bărnuțiu, Stăvilar, Teiului, Tudor Vladimirescu, Unirii, Vânătorilor, Vasile Lupu, Viilor, Viitorului, Zaharia Bârsan, Zefirului, Zorilor.

Străzi vizate pentru reabilitare reţea de canalizare: 1 Mai, Abator, Colonia Monchim, Digului, Drăgălina, Independenței, Lungă (reabilitare), Memorandumului, Mihai Viteazu, Râului, Vadului, Șt. O. Iosif, Mihai Eminescu.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Locuitorii din Ocna Mureș, fără apă de câteva ore, din cauza secetei | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax