Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Direcţia Finanţelor Publice Alba are o nouă conducere

Publicat

Marius Zinca ocupă, începând de luni, funcţia de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Alba, fiind promovat printr-un Ordin semnat de preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar.

Zinca a îndeplinit prerogativele funcţiei de şef adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Alba Iulia, în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2010. Anterior, Marius Zinca a fost  auditor in cadrul biroului de Audit intern al DGFP Alba.

Până în prezent, funcţia de conducere a DGFP Alba a fost ocupată de Maria Iacob, de două ori, în cursul anului trecut, după ce a câştigat un proces la Curtea de Apel Alba Iulia prin care se stabilise legalitatea ocupării funcţiei publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cosma

    marți, 04.01.2011 at 08:14

    Un incompetent a ajuns sa conduca Directia de Finante. Dar daca e in slujba PDL nici nu mai conteaza valoarea profesionala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax