Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Discuţii în USL Alba pentru stabilirea candidatului la Primăria Sebeş: PSD „îl bate în cuie” pe Alexandru Dăncilă, liberalii se mai gândesc

Publicat

Situaţia candidatului USL la Primăria Sebeş rămâne încă incertă. Deşi conducerea PSD Alba susţine că, în urma discuţiilor purtate cu partenerii de alianţă, s-ar fi ajuns la un acord privind susţinerea la alegerile locale a profesorului Alexandru Dăncilă, liberalii declară că noi discuţii cu social-democraţii vor fi purtate miercuri şi că abia pe urmă se va putea comunica cine este candidatul USL.

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu ne-a declarat că, în urma întâlnirii de săptămâna trecută cu conducerea PNL Alba, s-ar fi ajuns la concluzia ca favoritul social-democraţilor, Alexandru Dăncilă să fie susţinut de USL Alba la Primăria Sebeş. Acesta ne-a sugerat totuşi să îi întrebăm şi pe liberali, pentru a vedea dacă nu cumva s-au răzgândit.

Întrebaţi despre acest subiect, liberalii susţin că miercuri după-amiază se vor întâlni din nou la discuţii şi că abia atunci se va putea face publică poziţia oficială a USL. Nu au confirmat însă că Alexandru Dăncilă ar fi şi candidatul lor la Primăria Sebeş.

Reamintim că fotoliul de primar municipiului Sebeş este subiect de discuţii aprinse în USL Alba. Dacă social-democraţii au declarat demult că îl vor pe Alexandru Dăncilă pentru această funcţie, liberalii au anunţat la un moment dat că partidul poartă discuţii şi cu actualul primar, Mugurel Sârbu. O altă ipoteză vehiculată este aceea a candidaturii pe liste separate la alegerile din vară, la Primăria Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax