Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziție cu lucrări ale elevilor de la Cercul de artă al Clubului Copiilor Petrila, găzduită de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

ExpozitieLucrările elevilor de la Cercul de artă al Clubului Copiilor Petrila dau, din nou, culoare Bibliotecii Județene ”Lucian Blaga” Alba. Expoziția ”Contur”, pe care biblioteca județeană o găzduiește începând cu luna aprilie, este rezultatul taberei cu numărul șase, tabără organizată de profesorii Cipriana Chința, Ana-Maria Biro și Radu Chința.

„Am vrut să transmitem generaţiei 2016 ideile îmbrăţişate acum peste un secol de impresioniști, expresioniști şi de pointiliști. Aceștia au descompus realitatea și au reconstituit-o apoi din puncte”  – este mesajul „conturiștilor”.

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba îi invită astfel pe cei care trec pragul bibliotecii să se bucure, nu numai de o carte, ci și de o expoziție de artă plastică plină de veselie, candoare și culoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax