|

FOTO ADR Centru: Oportunități de finanțare pentru parcuri științifice și tehnologice. Consolidarea cercetării şi inovării, prin POR 2014-2020

DSCF2714La sediul ADR Centru din Alba Iulia s-au întâlnit, vineri, potențiali solicitanți de finanțare în cadrul Axei prioritare 1 a Programului Operațional Regional 2014-2020 – pentru pregătirea de investiții în promovarea transferului tehnologic. Acest eveniment a avut loc în contextul lansării, la nivelul Regiunii Centru, a apelului aferent scrisorilor de intenție pentru cei care intenționează să aplice pentru finanțare în cadrul Axei Prioritare 1, respectiv entitățile de inovare și transfer tehnologic și parcurile științifice și tehnologice.

Ca urmare a transmiterii de către AM POR a variantei finale a metodologiei pentru completarea scrisorilor de intenție din partea potențialilor beneficiari ai Axei Prioritare 1 „Promovarea transferului tehnologic” a Programului Operațional Regional 2014-2020, ADR Centru a lansat acest apel la nivel regional, în data de 2 martie 2017. Pentru accesarea fondurilor nerambursabile disponibile la nivelul Regiunii Centru prin Axa 1 a POR 2014-2020, potențialii solicitanți sunt condiționați de depunerea scrisorii de intenție, transmisă înainte de depunerea unui proiect.

Circa 25 de persoane, reprezentanți ai parcurilor tehnologice și științifice, au participat vineri la sesiunea de informare, în vederea primirii de informații și clarificări privind metodologia de completare a scrisorii, care poate fi transmisă până la data de 24 martie 2017, la adresa e-mail: office@adrcentru.ro/fax: 0258-818613. Discuții asupra metodologiei pentru completarea scrisorilor de intenție, prezentarea analizei regionale privind oferta de cercetare, inovare și servicii de transfer tehnologic, prezentarea analizei nevoilor IMM-urilor privind serviciile de cercetare, inovare și transfer tehnologic, precum și clarificarea contextului, au fost abordate  pe parcursul seminarului.

Pentru investițiile de promovare a transferului tehnologic, Regiunea Centru beneficiază de o alocare financiară nerambursabilă în valoare de 28,54 milioane euro (FEDR + buget de stat). Din buget se finanțează crearea, modernizarea şi extinderea entităților de inovare şi transfer tehnologic, inclusiv dotarea cu echipamente a acestora (achiziţionarea de bunuri, servicii şi dotări independente în vederea creşterii capacităţii acesteia de a realiza servicii tehnologice specifice de calitate) și achiziționarea de servicii tehnologice specifice.

Pentru cei interesați, pe pagina de internet www.regio-adrcentru.ro, în cadrul secțiunii POR 2014-2020/ Prezentare program/ Axa 1 Promovarea transferului tehnologic, sunt disponibile documente suport necesare în completarea scrisorilor de intenție.

Dacă doriți să aflați ce priorități sunt deschise depunerii, ce finanțează și până când se pot depune cereri de finanțare, puteți consulta secțiunea Ghiduri deschise depunerii.

Detalii privind situația proiectelor depuse pe POR 2014-2020, AICI.

Pentru mai multe informații, la sediul ADR Centru funcționează un birou unde solicitanții pot fi asistați în mod gratuit, în clarificarea unor aspecte legate de completarea şi pregătirea cererii de finanţare. Datele de contact ale Biroului sunt: tel: 0258 403 121, Alba Iulia, str. Decebal, nr. 12, Alba Iulia, e-mail: inforegio@adrcentru.ro.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=552596avatar Publicat de pe 10 martie 2017
Publicat în ACTUALITATE, ECONOMIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • iulia: Asa si care e problema cu aceasta nominalizare ? Dar pe fosta lui Jidveian ce o recomanda pentru postul de...
  • Emilia: Urmeaza o lege prin care guvernul o sa ne conditioneze si in cat timp sa murim dupa pensionare, maxim 36 de...
  • Gogu: Popa marcela esti sigura ca ,,se va efectua,,?eu am doar 8 clase…dar cred ca fiind la plural...
  • Andreea Mezei: Spatiul a fost concesionat. Este acelasi patron. S-a schimbat numele și specificul localului.
  • Fif: E patronul de la Habitat, care s-a inchis. Studio nu are legatura cu Habitat, decat ca este in aceasi locatie :)

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI