Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Concursul Naţional de Dans Modern „Bucuria Dansului”: Peste 300 de echipe de dansatori din ţară s-au întrecut în paşi, la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Sala de sport a Universităţii „1 Decembrie” din Alba Iulia a găzduit în acest sfârşit de săptâmână Concursul Naţional de Dans Modern „Bucuria Dansului”. La competiţia care s-a desfăşurat sub forma unui adevărat regal al stilurilor de dans au participat peste 300 de dansatori din 8 judeţe ale ţării, care au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi medalii.

Concursul organizat de Şcoala de Dans „Chirilă” din Alba Iulia a adus în faţa juraţilor 17 echipe din Bucureşti, Olt, Vrancea, Vaslui, Bacău, Călăraşi, Arad, dar şi talentaţi dansatori din Ocna Mureş, Sebeş, Alba Iulia şi Cugir. Copiii au concurat la cele trei categorii, respectiv clasele I-IV, V-VIII şi VII-IX, iar fiecare echipă a prezentat un dans în formaţie din stilurile hip-hop, fantezie coregrafică, majorete, dans de caracter, clasic, street dance, latino, aerobic, modern şi tematic. Au fost punctate de juriu ţinuta scenică, prezentarea, coregrafia, sincronizarea şi corectitudinea executării dansului.

Formaţia de dans „Apulum” a Şcolii „Chirilă” din Alba Iulia a reuşit să obţină locul I la categoria V-VIII, în timp ce celelalte două locuri I de la categoriile următoare au fost adjudecate de trupe de dans din Bârlad şi Bucureşti. Toţi participanţii au primit din partea organizatorilor diplome, cupe şi trofee.

Vă invităm să vedeţi o impresionantă galerie foto de la eveniment:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Fabiana Andrei

    miercuri, 10.04.2013 at 13:00

    Felicitari pentru fotografii! Sunt mama a doua fetite din Calarasi, concurente la concursul de dans modern organizat in orasul dv.Va rog frumos sa postati acest album foto si pe facebook.Fotografiile sunt minunate, dar din pacate de aici nu pot fi salvate si mi-as dori foarte mult sa am o amintire frumoasa de la concursul din Alba Iulia.Va multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax