|

FOTO: Iarnă în toată regula în Munții Șureanu. O familie a rămas blocată la o pensiune din Poarta Raiului

2017-04-20-PHOTO-00000240Iarna nu ne lasă așa de ușor cu toate că suntem pe finalul lunii aprilie. În munții Șureanu este iarnă în toată regula, stratul de zăpadă depășește 20 de cm, iar meteorologii anunță că vremea va fi în continuare rece. Din cauza ninsorilor o familie a rămas blocată la una din pensiunile din Poarta Raiului.

Zonele montane din România sunt acoperite de zăpadă, iar Șureanu nu face excepție. A nins abundent și va ninge în continuare, anunță meteorologii. Din cauza zăpezii o familie a rămas blocată la munte.

Potrivit unui administrator de pensiune din zonă, în acest moment sezonul este închis și mașinile de deszăpezire nu mai intervin pe drum. Acesta spune că cei care doresc că se aventureze și să profite de ultima zăpadă din an o fac pe propria răspundere.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561044avatar Publicat de pe 20 aprilie 2017 şi actualizat pe 20 aprilie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO: Iarnă în toată regula în Munții Șureanu. O familie a rămas blocată la o pensiune din Poarta Raiului”

  1. Asta e un caz tipic de cocalarus captivus speriat de cativa fulgi de nea…

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...
  • corect: Corect !!!
  • votul: Platiti ce ati votat, fiecare dintre voi. Asta se intimpla cind analizezi cu ce partid votezi si nu pe cine...
  • florin: Doar un tampit care are salariul minim pe economie, poate accepta fara sa iasa in strada, sa plateasca taxele...
  • viki: Mai da-va-n p…. mea pe toti !!!!!

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI