|

FOTO: Iarnă în toată regula în Munții Șureanu. O familie a rămas blocată la o pensiune din Poarta Raiului

2017-04-20-PHOTO-00000240Iarna nu ne lasă așa de ușor cu toate că suntem pe finalul lunii aprilie. În munții Șureanu este iarnă în toată regula, stratul de zăpadă depășește 20 de cm, iar meteorologii anunță că vremea va fi în continuare rece. Din cauza ninsorilor o familie a rămas blocată la una din pensiunile din Poarta Raiului.

Zonele montane din România sunt acoperite de zăpadă, iar Șureanu nu face excepție. A nins abundent și va ninge în continuare, anunță meteorologii. Din cauza zăpezii o familie a rămas blocată la munte.

Potrivit unui administrator de pensiune din zonă, în acest moment sezonul este închis și mașinile de deszăpezire nu mai intervin pe drum. Acesta spune că cei care doresc că se aventureze și să profite de ultima zăpadă din an o fac pe propria răspundere.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561044avatar Publicat de pe 20 aprilie 2017 şi actualizat pe 20 aprilie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “FOTO: Iarnă în toată regula în Munții Șureanu. O familie a rămas blocată la o pensiune din Poarta Raiului”

  1. Asta e un caz tipic de cocalarus captivus speriat de cativa fulgi de nea…

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Anti-cersetori: Eu nu inteleg ce verifica de fapt ??? Daca vehicolul are ITP valabil de ce il mai verifica ??? I-am...
  • Batman: @Ceausescu, big up!
  • LePen: Ca să nu mentionam alte orase vecine si prietene.
  • Darius: Sigur, in cârcă a carat sacul cu bani. Au lucrat zeci de oameni la proiecte. Zeci! Nu i sterge nimeni...
  • Nimenialtu: Taxe pt poluare, normal. Mi se pare corect ca daca poluam sa platim. Dar acum vine intrebarea mare: Cati...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI