|

FOTO: Președintele Klaus Iohannis, la schi pe pârtiile din Munții Șureanu. Șeful statului se bucură de zăpadă alături de familie

IohannisÎn timp ce Dragnea și Grindeanu și-au luat bilet să dea mâna cu Donald Tump, președintele României, Klaus Iohannis se află la schi. Dacă marii lideri au lumii își petrec zilele libere în locuri exotice sau pe cele mai moderne pârtii din lume, şeful Statului se află în România, la Domeniul Schiabil Șureanu, o zonă turistică ceva mai izolată și mai ferită de puhoiul de fani ai sporturilor de iarnă. 

Klaus Iohannis profită se zilele libere și face mișcare pe pârtiile de pe meleagurile românești. Președintele se află în județul Alba la Domeniul Schiabil Șureanu unde de bucură de zăpadă și de vremea frumoasă. Ioahnnis a venit alături de familie și de șase ofițeri de la Serviciul Protecție și Pază (SPP).

Președinte nu a dorit să facă poze cu cei care se află în zonă, cerând-și scuze și spunându-le că se află în timpul liber, alături de familie.

Se pare că acesta este al doilea weekend din acest an în care președintele României vine în județul Alba pentru câteva ore de schi în Munții Șureanu.

 

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=543764avatar Publicat de pe 20 ianuarie 2017
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT, Foto, GALERIE FOTO - VIDEO, POLITICA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Andronic: Ar cam fi timpul sa mai lase si pe altcineva. Sunt cam multi elefanti adunati pe acolo.
  • ionut: In imaginea 64 apare un personaj interesant,”Creieru̶ 1;, rivalul baietilor destepti din current....
  • Mia dor flor: Ce interesant…si ce politisti competenti are mogosul…sigur cineva o sa fie promovat. Da de...
  • Ba nesănătoșilor cum sa luați apa atât timp?: In tara asta de cacat in care toți fraierii au ajuns „sus”...
  • babadochia: La vremuri noi, tot noi! Felicit pe Rares Buglea pentru curaj ! Cred ca a fost ca un vaccin pentru domnul...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI