Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Târgul de nunți “Orașul Mirilor” din Alba Mall. Expozanții se întrec în oferte variate, la prețuri de excepție

Publicat

IMG_4193 Târgul de nunţi de la Alba Mall și-a deschis porțile și anul acesta, pentru tinerele cupluri dornice să-și unească destinele în viitorul apropiat. Încă de vineri, în prima zi a celei de-a VII-a ediţii a târgului, expozanți din Alba, Cluj sau Timișoara s-au întrecut în oferte care mai de care mai deosebite și variate, în încercarea de a-i surprinde în cel mai frumos mod posibil pe viitorii miri.

”Cel mai important pas din viață” nu mai este de mult o întâmplare în organizare, oscilând între clasic și tematic, ceremoniile devenind adevărate probe de creativitate și profesionalism pentru organizatori. Gama largă de bunuri și servicii, obținerea rapidă a ofertelor direct de la furnizorii din Alba, Cluj sau Timișoara, faptul că mulți dintre vizitatori devin clienți, fac din evenimentul găzduit de Alba Mall cel mai important eveniment de profil din județ, susţin organizatorii.

IMG_4192 Viitoarele mirese pot alege și proba rochia perfectă, care să le pună în evidență frumusețea și feminitatea, în cadrul a șase standuri cu rochii de mireasă, accesorii și servicii complete oferite de expozanți. Aceștia se întrec în creativitate, originalitate și flexibilitate, încercând să fie pe gustul mireselor, în decizia nu tocmai ușoară pe care o au de luat.  

După ce rochia a fost aleasă, tinerele mirese pot face o vizită la standul de make-up. Machiajul din ziua nunții trebuie să fie impecabil, trebuie să reziste până la 24 ore, să fie potrivit cu tema nunții, cu personalitatea miresei și cu culoarea rochiei, de aceea vizita la un make-up artist experimentat este o etapă esențială.

IMG_4264 În ceea ce privește decorul pentru nuntă, viitorii miri pot alege dintr-o gamă variată de aranjamente care îmbogățesc vizual și olfactiv atmosfera prin prezența florilor încântătoare aranjate în buchete, globuri sau coșulete, ce mențin ideea de frumusețe și romantism în inima tuturor. Totodată, există și buchete de mireasă alternative, realizate handmade din flori de hârtie. Avantajul și farmecul florilor din hârtie este ca ele au viața eternă și pot fi realizate atât în mărime naturală cât și supradimensionate, pe orice cromatică. De asemenea, aceștia pot alege stilul și detalii în ceea ce privește decorul sălii de nuntă și al prezidiului.

IMG_4245 Totodată, tinerele cupluri se pot decide cum vor organiza cea mai râvnită parte de pofticioșii declarați, respectiv ”candy bar-ul” sau bufetul de dulciuri. Preluat din tradiția americană, ”the sweet corner” sau ”dessert table” este cel care sparge gheața la nunți, oferind mici delicii, printre care celebrele brioșe, clasice sau cu nenumărate arome, turta dulce, cake pops, minieclere, mousse la pahar sau macarons, toate menite să îndulcească și mai mult memorabilul moment.

 

 

IMG_4223 Nu a fost uitat de către expozanți nici tortul miresei, care datează încă din timpurile romane. În zilele noastre, formele unui tort de nuntă sunt variate, pătrate, rotunde, rectangulare sau în forma de inimă. În trecut, torturile miresei erau considerate un simbol și toată lumea avea același tort alb, simplu. Din fericire, cofetăriile au acum voie să experimenteze cu tortul de la nuntă, să-l facă cât de colorat și aromat doresc clienții. De obicei, mireasa hotărăște direcția în care merge tortul (din punctul de vedere al gustului și culorii). La nuntă, există obiceiul ca mirii să taie împreună tortul, apoi să-și dea unul altuia să guste dintr-o felie, acest lucru simbolizând grija pe care o vor avea pe viitor unul față de celălalt.

Trecând la partea de restaurant, expozanții au adus la Târgul de Nunţi din Alba Mall preparate gastronomice reale, adevărate delicii culinare atent preparate și expuse.

IMG_4267 Tot în cadrul târgului, viitorii miri pot alege și serviciile de sonorizare, foto-video sau artiști, pot cere informații direct de la expozanți, pot vedea o gamă variată de albume și invitații, filmulețe și clipuri, toate realizate de profesioniști în domeniu.

Nu în ultimul rând, cei care doresc o plimbare cu limuzina în ziua nunții, o pot face pentru un tarif de 300 lei pe oră. Mirii nu vor fi singuri, ci vor putea lua alături de ei până la șase prieteni, șampania fiind inclusă ”din partea casei”.

“Orașul Mirilor” este un reper pentru toți cei implicați în organizarea unei nunți, indiferent că vorbim de cei care vor fi în centrul atenției sau de cei din spatele evenimentului.

Târgul „Orașul Mirilor” de la Alba Mall va fi deschis publicului, până duminică, 22 februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax