Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Bursa Locurilor de Muncă la Alba Iulia. Peste 30 de angajatori au oferit 500 de posturi, majoritatea pentru studii medii

Publicat

YouTube video

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba a organizat vineri, 24 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Peste 150 de persoane aflate în cautarea unui loc de muncă s-au strâns, începând cu ora 9.30, la Sala de conferințe PAEM.

La acest eveniment, 33 de angajatori au pus la ”bătaie” un număr de 508 posturi, dintre care 60 pentru persoane cu studii superioare și 448 pentru persoane fără studii superioare.

Printre ofertele prezentate de angajatori s-au numărat posturi de instalatori TV (cablu), muncitori necalificaţi în construcţii, dulgheri sau zidari.

Evenimentul s-a desfăşurat în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (zona Piaţa Centru), începând cu ora 9.30.

YouTube video

Pentru participarea la eveniment au fost contactați un număr de 124 agenți economici, dintre care s-au prezentat 33. De asemenea, până la încheierea Bursei Generale a Locurilor de Muncă au participat 587 de persoane și 42 persoane marginalizate social. Dintre acestea, au fost selectate 68 de persoane în vederea încadrării.

Acţiunea a fost organizată cu scopul de a veni atât în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi a angajatorilor care nu au avut posibilitatea selecţionării personalului necesar activităţilor din cadrul firmei.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: ȘASE deținuți de la Penitenciarul Aiud și-au căutat un job la Bursa locurilor de muncă, organizată de AJOFM Alba

Au fost invitați să participe la această importantă acţiune toate persoanele care doresc să-şi găsească un loc de muncă corespunzător studiilor şi pregătirii profesionale, precum şi agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante.

(P) Sute de anunțuri angajări în țară și în străinătate pe MicaPublicitate.Net

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

În 2014, peste 350 de locuri de muncă au fost prezentate la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din Alba Iulia, însă totuşi puţine posturi pentru cei cu studii superioare, după cum au observat participanţii.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Alba, din 100 de angajatori contactaţi au fost prezenţi 25 la ediţia din 2014, care au oferit 357 de locuri de muncă: 50 pentru studii superioare, în special ingineri şi 80 de locuri de muncă pentru persoane necalificate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax