Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Conservatorul Gheorghe Feneşer a fost oficial instalat pe funcţia de prefect al judeţului Alba

YouTube video

Publicat

Noul prefect de Alba, conservatorul Gheorghe Feneşer a fost instalat, sâmbătă, oficial în funcţie. Evenimentul a avut loc la ora 14.30 la sediul Instituţiei Prefectului Alba în prezenţa secretarului de stat Cătălin Chiper, dar şi a liderilor partidelor politice din Alba, diectori de instituții și apropiați ai Partidului Conservator.

Începând de sâmbătă, Gheorghe Feneşer îşi va prelua oficial atribuţiile de reprezentant al Guvernului în teritoriu, iar, în cadrul discursului său, noul prefect a reamintit care este principalul său proiect de la conducerea acestei instituții: transformarea municipiului Alba Iulia într-un centru al Regiunii.

În scopul atingerii acestui deziderat, Feneșer a lăsat să se înțeleagă că este dispus să îngroape securea politicului pentru ca toate aceste forțe, indiferent de culoarea pe care o poartă, să pună cot la cot pentru binele cetățenilor: „Doresc o colaborare foarte bună cu toate instituțiile deconcentrate, cu toți parlamentarii județului, indiferent de coloratură politică. Eu, în calitate de prefect, vă spun că nu doresc să fiu spectator la această împărțire teritorială și mai precis la acest proiect administrativ. O să depun toate eforturile care îmi stau în putință pentru ca Alba Iulia, capitala Unirii, să devină capitală de regiune. Singur nu voi reuși categoric, iar pentru asta sunt convins că trebuie să facem totul pentru coagularea clasei politice, să lăsăm deoparte orice neînțelegeri și orice orgolii care au fost până acum și să intrăm în normalitate”.

La evenimentul de instalare a noului prefect au participat, alături de simpatizații Partidului Conservator și ai Uniunii Social Liberale, aflată la Guvernare, și lideri ai PDL Alba, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel și senatorul Alexandru Pereș.

Președintele PC Alba, Gheorghe Feneșer a devenit prefect de Alba, prin ordin al premierului Victor Ponta, ca urmare a înțelegerii din cadrul USL potrivit căreia funcția ar urma să îi revină unui conservator. Inițial, în 2012, Feneșer a refuzat postul, iar anul acesta a acceptat, menționând că a fost convins la insistențele colegilor săi conservatori.

Ca urmare a acestei numiri, mandatul de prefect al lui Flaviu Cozuc s-a încheiat după aproape 70 de zile de la instalare.

 

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Sebesanul

    sâmbătă, 12.01.2013 at 12:11

    Uraaaaaaaaaaaaa ! Ne scapa de poluare !!!!

  2. Sebesanul

    sâmbătă, 12.01.2013 at 12:13

    Uraaaaaaaa! Ne scapa de poluare !!!

  3. mimi

    sâmbătă, 12.01.2013 at 14:51

    Felicitari domnule Fneser. Important este sa nu-i tradezi pe cei din alinata in care esti. Se pare ca in ultima perioada se face mult loby Pc-ului de catre actualii directori pusi de PDL si care doresc sa ramana in continuare la putere schimbandu-si culoarea . Vom lupta cu ei si cu cei care s-au obisnuit sa dea lovituri pe la spate asa cum a fost in PSD, partid care nu si-a mai revenit dar pe care dorim sa-l renastem eliminindu-i pe ciolanisti de serviciu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax