Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Deputatul Florin Roman și-a deschis cabinet parlamentar. Audiențe zilnice pentru problemele albaiulienilor

Publicat


IMG_1102 Parlamentarii PNL de Alba s-au întâlnit vineri în fosta clădire a organizaţiei partidului, însă nu pentru a discuta problemele uzuale sau a dezbate proiecte de lege, ci pentru a sărbători inaugurarea biroului parlamentar al deputatului Florin Roman. La eveniment a fost prezent și fostul șef a lui Florin Roman, președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, dar și omul de afaceri și fost prefect de Hunedoara, Dan Pricăjan.

La aproape trei luni de la alegerile care i-au adus un mandat de deputat, Florin Roman și-a inaugurat biroul de parlamentar. Acesta a ales să se întâlnească cu cetățenii în fostul sediu al PNL Alba Iulia, într-un birou pe care l-a „colorat” cu fotografii din campaniile electorale, diplome și o imagine care îl arată într-o ipostază diferită față de cea pe care o știu albaiulienii, în timpul unei partide de fotbal alături de Teodor Atanasiu.

IMG_1116 La inaugurare au participat aproape toți parlamentarii de Alba – deputații Claudiu Răcuci, Corneliu Olar și senatorul Alexandru Pereș, absentul fiind Sorin Bumb.

Înainte de a pleca de la eveniment, Florin Roman i-a oferit lui Olar o statuie în miniatură cu I.C Brătianu pentru biroul său pe care plănuiește să-l inaugureze în comuna Horea.

Cabinetul lui Roman va fi deschis pentru audiențe în fiecare zi între 10.00-14.00, la sediul de pe strada Nicolae Titulescu, problemele oamenilor fiind preluate de Adrian Negruțiu, iar la sfârșitul săptămânii va fi prezent pentru audiențe chiar deputatul Florin Roman.

 

 

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax