Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Prima întâlnire de colaborare între UTCN, cele mai mari companii din județ și reprezentanții administrației, la CJ Alba

Publicat

YouTube video

Prima întâlnire între Universitatea Tehnică din Cluj Napoca – extensia Alba Iulia, mediul de afaceri din județul Alba și reprezentanți ai Consiliului Județean Alba și ai Primăriei Municipiului Alba Iulia a avut loc miercuri, 4 iunie, începând cu ora 14.00, la Consiliul Județean Alba. Evenimentul a fost organizat cu scopul de a pune bazele unei colaborări între universitate, firme și administrațiile locală și județeană.

Reprezentanți ai celor mai mari companii din județul Alba au fost prezenți la întâlnire pentru a-și prezenta activitatea și ofertele pentru studenții universității tehnice. Directorul al Star Transmission, Bernd Krottmayer și directorul VCST, Alexandru Goia, alături de managerul resurse umane Diana Vințan, au prezentat, în detaliu, companiile pe care le reprezintă. Vedeți mai jos video.

De asemenea, la întâlnire au fost prezenți reprezentanți ai companiilor cu tradiție din județul Alba și ai altor unități industriale și firme, care și-au arătat disponibilitatea pentru colaborarea cu universitatea tehnică și specializarea studenților în diverse domenii: IPEC SA, Saturn SA, Fraunhofer Stuttgart, Apulum SA, Electrica, Prodcom Alba SCM, Sc ARD Angrenaje Roți Dințate SRL, Hanul Codruței SRL, Fabrica de Arme Cugir, Uzina Mecanică Cugir, Parcul Industrial Cugir, IAMU Blaj, SSIF Broker SA, Delta Contabilitate SRL, Caiora SRL, Duraco Concept SRL, Nova Grup SRL.

Evenimentul a fost prezentat de către decanul Facultății de Construcții de Mașini a UTCN, Daniela Popescu, care a evidențiat domeniile tehnice în care sunt pregătiți studenții, dar și dificultățile cu care se confruntă instituția în Alba Iulia, în special din lipsă de spațiu.

La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și viceprimarul municipiului Alba Iulia, Dorin Șerdean, care i-au asigurat pe reprezentanții UTCN că, în timp, problemele de logistică vor fi remediate.

Din partea Universității Tehnice Cluj-Napoca – extensia Alba Iulia au participat Daniela Popescu – decanul Facultății de Construcții de Mașini, Vasile Țopa – prorector, Anton Popa – directorul extensiei Alba Iulia și Cristina Feneșer – director adjunct al extensiei Alba Iulia a UTCN.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax