Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Workshop pentru dezvoltarea abilităților de lucru în echipă la UAB, cu voluntarii de la Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră

Publicat

CICOC Voluntarii din cadrul Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității ,,1Decembrie 1918,, din Alba Iulia (CICOC-UAB) au participat vineri la un workshop de dezvoltare a abilităților de lucru în echipă. Inițiativa este parte a procesului de dezvoltare personală, în contextul serviciilor oferite de Centru, prin acțiunile derulate și manifestările organizate periodic.

CICOC-UAB are în structura sa cadre didactice ale UAB, un psiholog și un colectiv activ de voluntari și este coordonat de conf. univ. dr. Larisa Dragolea.

Vineri a avut loc în Aula Mică a Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, workshop-ul “Echipa si leadership-ul” destinat voluntarilor CICOC-UAB și susținut de către Florin Badale, psiholog angajat în cadrul Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră. Acest workshop a fost planificat pentru a fi derulat pe două module, respectiv primul modul, intitulat “EU, grupul, echipa” a avut loc in data de 6 martie și al doilea, “Leader si leadership”, ce se va desfășura în săptaămâna 16-20 martie.

Au fost abordate aspecte cu privire la grup și echipă, cu scopul de a dezvolta abilitățile de lucru în echipă ale voluntarilor, de a-i ajuta sa conștientizeze rolul pe care pot să îl aibă în cadrul unui grup/echipă.

Un obiectiv indirect a fost creșterea coeziunii grupului de voluntari. Metoda de învățare nonformală, dar și autocunoașterea au fost punctele catalizatoare ale acestei prime întâlniri. Atmosfera a fost una relaxată, bazata pe colaborare si interacțiune reciprocă. S-a încercat oferirea unui cadru în care fiecare poate să se pună în valoare și să se descopere.

Voluntarii participanți s-au declarat deschiși pentru a participa constant la astfel de evenimente, care în opinia lor ar putea să fie organizate pe parcursul mai multor ore alocate fiecărui item abordat.

Acest gen de evenimente face parte din seria acțiunilor CICOC-UAB destinate întăririi legăturilor în cadrul echipei și colaborării dintre voluntari și este parte a procesului de dezvoltare personală pe care voluntarii și-l valorifică la cel mai înalt nivel.

CICOC-UAB îi așteaptă pe toți cei interesați de dezvoltare personală, demarare și evoluție în carieră să participe la acțiunile care sunt organizate periodic. Mai multe detalii despre evenimentele derulate sau viitoare pot fi aflate de pe pagina oficială sau pagina de Facebook CICOC.UAB.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax