Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Ziua Porţilor Deschise la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Ateliere şi competiţii sportive

Publicat

Luni, 27 februarie 2017, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și-a deschis larg porțile pentru a primi vizitatorii, mici și mari, părinți, bunici, copii, elevi și foști elevi, chiar în prima zi de înscriere în clasa pregătitoare.

Activitățile diverse au cuprins ateliere practice, în care elevii, împreună cu părinții sau individual au realizat diverse materiale (mărțișoare, pictură pe sticlă sau lut, modelaj), șezătoare cu obicei popular, competiții sportive. Elevii din clasele a VIII-a au participat la proiectul de orientare școlară și profesională ”Meseria de părinte, părinți cu meserii”- în cadrul căruia au fost informați în legătură cu meserii în domeniul militar, medical, juridic sau antreprenoriat.

Au participat la demonstraţii de prim ajutor, cu sprijinul SMURD, la competiții sportive.

Corul ”Speranța” a întreținut atmosfera plăcută pe holurile școlii. Tot aici au fost organizate expoziții intitulate: -”Mesaje din trecut”, ”Mesaje pentru viitor”  -colaje, ”Toți elevii au talent”, ”Interculturalitate lingvistică”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax