Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Furnicar de oameni în incinta şi în afara Magazinului „Dedeman”, la marea deschidere. S-a cumpărat cam orice a fost”la promoţie”

Publicat

Încă de la primele ore ale dimineţii, vineri, magazinul de bricolaje „Dedeman” din Alba Iulia a fost luat cu asalt de albaiulieni. Un adevărat furnicar s-a creat în incinta centrului comercial, la marea deschidere publică, iar la orele amiezii situaţia era neschimbată.

Parcarea centrului comercial a fost arhiplină cu maşini, la fel şi pe străzile lăturalnice, autoturismele stăteau lipite unele de celelalte. La orele dimineţii, pe arterele ce se intersectează lângă centrul comercial, în zona sensului giratoriu, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate din cauza numărului mare de maşini şi pietoni. Poliţia rutieră a acţionat cu doi poliţişti pentru a descongestiona circulaţia, iar situaţia era aproape neschimbată la orele amiezii.

Casele de marcat din incinta centrului comercial au funcţionat la capacitate maximă, fiind foarte aglomerate. Clienţii s-au deplasat mai greoi pe culoarele mai înguste ale raioanelor, în special cei care aveau coşuri mari pentru cumpărături. Cozi se formaseră şi la biroul de cumpărare în rate, cei cu venituri reduse consultând ofertele şi apelând la acest serviciu pentru a putea achiziţiona ceea ce aveau necesar în magazin.

Cu mai mulţi sau cu mai puţini bani, albaiulienii au plecat de la magazin fie cu materiale de construcţii sau piese de mobilier, fie cu flori sau obiecte mai mici.

Reamintim că inaugurarea magazinului „Dedeman” a fost oficiată joi după-masa, în prezenţa autorităţilor locale. Vineri, de la ora 8.00, au avut acces şi clienţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax