Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Grav accident pe DN1, pe raza comunei Mirăslău. Trei persoane au fost încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi dimineață pe DN1, pe raza comunei Mirăslău. Echipaje ale ISU Alba au intervenit la fața locului pentru salvarea victimelor.

Potrivit oamenilor legii, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului trei persoane au rămas blocate în caroseria uneia dintre maşini.

Reprezentanții IPJ Alba susțin că, din primele cercetări, un autoturism marca Renaut Clio ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină marca Ford. În accident au fost rănite patru persoane, pasagere în ambele mașini. Circulația în zonă s-a desfășurat alternativ.

Accidentul a avut loc la kilometrul 415+200.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că Gheorghe G. de 56 de ani, din București, în timp ce a condus autoturismul pe Drumul Național 1, la km 415+150 metri, pe direcţia de mers Cluj Napoca – Alba Iulia, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la stânga, cu un carosabil umed,  a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Claudiu M.F. de 46 de ani din Alba Iulia.

În urma producerii accidentului, conducătorul auto Claudiu M.F. și pasagera Olivia G. de 55 de ani, din București, au suferit leziuni corporale grave, rămânând internați în Spitalul Municipal Aiud sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto Gheorghe G. și pasagera  Georgeta M.C. de 36 de ani din Alba Iulia au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internați în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax