Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Marius Sepi se va împărţi între funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei „Sanitas” şi cea de lider din judeţul Alba

Publicat

Marius Sepi, lider SANITAS Alba

Liderul „Sanitas” Alba, Marius Sepi, proaspăt ales vicepreşedinte al Federaţiei „Sanitas” România, nu va renunţa la funcţia pe care o deţine în judeţ.

Marius Sepi a declarat, luni, că nu intenţionează să renunţe la calitatea de lider „Sanitas” Alba şi că preferă să facă naveta între Bucureşti şi Alba Iulia, în timpul mandatului de un an pe care l-a câştigat. Acesta este primul membru în conducerea Biroului Central „Sanitas” care nu are domiciliul în Bucureşti.

Liderul „Sanitas” a spus că numirea sa la conducerea centrală va însemna pentru judeţul Alba în primul rând un alt nivel de informare, mai rapidă şi de la sursă.
Totodată, acesta mai speră să poată atrage mai mulţi bani către judeţul Alba. Printre priorităţile sale se mai numără: susţinerea demersurilor pentru asigurarea unui buget al sănătăţii care să permită funcţionarea sistemului sanitar naţional; asigurarea oricărui tip de acţiune pentru drepturile salariale şi a tichetelor de masă până la sfârşitul anului 2011 şi pe tot parcursul anului 2012; susţinerea revendicărilor salariale şi de orice altă natură a angajaţilor din asistenţă socială şi încheierea Contractului colectiv de muncă la nivel sectorial sau de grup de unităţi; susţinerea tuturor intervenţiilor necesare pentru deblocarea posturilor vacante din unităţile sanitare, în vederea menţinerii în limitele  normalităţii a activităţilor medicale şi de îngrijire; elaborarea şi susţinerea unei campanii de atragere a angajaţilor din sistemul sanitar în organizaţiile sindicale „Sanitas”; asigurarea colaborării cu structurile sindicale internaţionale în vederea restabilirii rolului şi importanţei mişcării sindicale din România.

Reamintim că alegerile în conducerea Federaţiei „Sanitas” s-au desfăşurat vineri, la Predeal. Marius Sepi i-a avut drept contracandidaţi pentru această funcţie pe Daniela Clătinici de la „Sanitas” Vaslui şi Mircea Ciocan din partea „Sanitas” Maramureş.

Noul preşedinte al Federaţiei a fost ales Leonard Bărăscu. Acesta a concurat pentru funcţia menţionată cu Mircea Ciocan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax