Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Muncii: Salariile medicilor vor ajunge la 3.600 de euro. Firmele vor primi 250 de euro lunar pentru fiecare ucenic angajat

Publicat

reteta retete medici medic

reteta retete medici medic Salariile medicilor vor porni de la 1.200 de euro lunar și vor ajunge până la 3.600 de euro în cazul medicilor din serviciile de urgenţă, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. De asemenea, potrivit acesteia, firmele vor primi 250 de euro lunar pentru fiecare ucenic pe care îl vor angaja pentru 3 ani.

Într-un interviu acordat agenţiei de presă Mediafax, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că la nivelul instituţiei au fost elaborate două proiecte de lege pentru stimularea angajării tinerilor.

Proiectele se află în prezent în faza de avizare. Acestea prevăd că firmele vor primi 250 de euro lunar pentru fiecare ucenic pe care îl vor angaja pe o perioadă de cel puţin trei ani. De asemenea, pentru cei care vor oferi un loc de muncă unui absolvent de facultate, sub formă de stagiu de pregătire, tot pe o perioadă de trei ani, statul ar urma să dea 300 de euro lunar pentru fiecare tânăr încadrat.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a explicat că salariile medicilor vor porni de la un minim de 1.200 de euro lunar, ajungând până la un maxim de 3.600 de euro în cazul medicilor din serviciile de urgenţă. Această majorare ar urma să se facă progresiv, până la sfârşitul anului 2020.

sursa: capital.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax