Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MSI: Firmele IT&C pot depune propuneri de proiecte pentru accesarea de fonduri europene, începând cu 2 noiembrie

Publicat

calculatorFirmele din sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor pot depune propuneri de proiecte pentru accesarea de fonduri europene începând cu data de 2 noiembrie, timp de trei luni, a anunțat, marți, Ministerul pentru Societatea Informațională (MSI), prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale (OIPSI).

Practic, MSI — OIPSI amână cu o lună termenul de la care companiile din România puteau să depună astfel de propuneri de proiecte pentru Programul Operațional Competitivitate 2014 — 2020, Axa Prioritară 2, Acțiunea 2.2.1 „Sprijinirea creșterii valorii adăugate generate de sectorul TIC și a inovării în domeniu prin dezvoltarea de clustere”.

Apelul de proiecte se va derula în intervalul 2 noiembrie 2015, ora 10,00 — 1 februarie 2016, ora 16,30 (față de perioada 1 octombrie 2015, ora 10,00 — 23 decembrie 2015, ora 16,30). Potrivit sursei citate, înregistrările de proiecte se vor realiza online, în mod continuu.

În cursul acestui an, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) și MSI au lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru beneficiari privați — Axa Prioritară 2 — Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă. Linia de finanțare destinată acestui tip de apeluri se ridică la 50 de milioane de euro, iar suma maximă pe care o firmă o poate obține pentru fiecare proiect este de 3,24 milioane lei.

Beneficiarii eligibili pentru această acțiune sunt IMM-urile care depun o cerere de finanțare singure sau ca lider al unui consorțiu de IMM-uri și care fac parte din clustere centrate pe domeniul TIC. Cererea de proiecte va fi de tip „depunere continuă, cu ierarhizare”.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax