Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nicolae Dobra, exclus din UNPR Sebeș! A urcat pe scenă ca și candidat la parlamentare, fără a avea girul partidului

Publicat

Senatorul Nicolae Dobra a fost exclus din UNPR Sebeș. Acesta este anunțul făcut de liderii partidului, care s-au arătat nemulțumiți de faptul că Dobra s-ar fi prezentat la București în calitate de candidat la parlamentare, fără a avea girul organizației judeţene Alba pentru această candidatură.

Potrivit președintelui UNPR Sebeș, Corneliu Gal, Dobra ar fi încălcat hotărârea dată de Biroul Executiv al UNPR prin care Cornel Suciu ar fi fost ales drept candidat la parlamentarele din acest an. Acesta a precizat că săptămâna aceasta va avea loc și ședința de Birou Executiv în care se va decide exact ce se va întâmpla în continuare. Până atunci însă, potrivit lui Gal, Nicolae Dobra nu poate fi promovat candidat din partea UNPR, deoarece nu mai este membru al acestei formațiuni.

Contactat telefonic, Dobra a infirmat aceste informații, precizând că doar o parte dintre UNPR-iști nu l-ar dori candidat și că el nu poate fi exclus din partid, deoarece este vicepreședinte al organizației județene și că are funcție la București. Reamintim că Dobra era nominalizat candidat pe Colegiul senatorial Sebeș-Blaj cu girul PSD, partid cu care UNPR se află în alianță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: Nicolae Dobra sancţionat de UNPR Sebeş cu excluderea! Motivul: a urcat pe scenă în calitate de candidat la parlamentare fără a avea girul partidului | Sebes24

  2. Aotearoa

    vineri, 19.10.2012 at 10:32

    Cita lacomie,cita sete de putere,cita neobrazare,cita imoralitate,cita lipsa de bun simt,oare ce v-a urma din partea acestui individ care-i capabil de orice?Se poate lua de mina cu fratele lui.Mai sti ca nu vine sa cerseasca sa fie iar primit in PDL.El ne demonstreaza ca pamintul e plin de cancer,iar cancerul sunt indivizii ca el!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax