Connect with us
Publicitate

Uncategorized

O magazie incendiată, căpiţe de fân cuprinse de foc şi un copac în flăcări. Pompierii din Alba au intervenit, duminică, pentru evitarea pagubelor

Publicat

Pompierii au intervenit, duminică, pentru stingerea a trei incendii produse în mai multe zone ale judeţului, evitând astfel producerea de pagube materiale importante.

Duminică după-masa, s-a produs un incendiu la magazia unei societăţi comerciale din localitatea Mihoieşti, oraşul Cîmpeni. Pompierii din Alba, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cîmpeni au intervenit pentru stingerea focului, evitând astfel propagarea incendiului la gaterul de debitat buşteni şi materialele depozitate în imediata apropiere: 60 mc buşteni şi 50 mc cherestea.

Cauza probabilă a focului a fost un scurtcircuit electric produs la instalaţia de iluminat a magaziei. În urma incendiului, au ars: magazia confecţionată din material lemnos, cu suprafaţă de 50 mp (în proporţie de 90%). De asemenea, s-au degradat: trei motofierăstraie, două motoare electrice, un aparat sudură, un robot de ascuţit pânze, două polizoare ughiulare, 20 pânze gater, o sobă şi un aragaz.

Tot duminică s-a aprins o căpiţă de fân, în localitatea Limba, comuna Ciugud. În total au ars cinci tone de fân, cauza probabilă de incendiu fiind ţigara aruncată la întâmplare.

Alt incendiu a avut loc în municipiul Alba Iulia, pe Bd. 1 Decembrie1918. Un copac s-a aprins din cauza unei ţigări aruncate în scorbura acestuia. Nu s-au înregistrat pagube materiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax