Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Paşi pe calea duhovnicească”, o nouă carte a Părintelui Arhimandrit Teofil Părăian

Publicat

Cartea „Paşi pe calea duhovnicească” a Părintelui Arhimandrit Teofil Părăian a fost lansată, duminică, la Alba Iulia. Evenimentul a avut loc la Biserica cu hramul „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din cartierul Orizont din Alba Iulia, unde slujeşte ca paroh părintele Sabin Vodă. Lansarea era programată după oficierea Paraclisului Maicii Domnului, de la ora 17.00.

Cartea cuprinde 12 interviuri realizate de părintele Sabin Vodă, redactor la Radio Reîntregirea din Alba Iulia, un studiu introductiv despre spiritualitatea şi învăţătura Părintelui Teofil şi are ataşat un CD în format mp3, cu 12 ore de înregistrări.
„Aceasta este cea de-a cincea carte de interviuri cu Părintele Teofil Părăian, duhovnicul meu vreme de 17 ani, carte care vine să întărească încă o dată, dacă mai era nevoie, modul practic de înţelegere şi trăire a vieţii duhovniceşti de către Părintele Teofil. Cartea cuprinde 12 convorbiri realizate de mine cu Părintele Teofil de-a lungul anilor, atât în studioul Radioului Reîntregirea din Alba Iulia, cât şi în chilia părintelui – de la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus. Selectarea lor şi structurarea în cele patru părţi le-am realizat împreună cu Părintele Teofil, la Spitalul Judeţean din Deva, cu o lună înainte de mutarea sa din această viaţă (septembrie 2009), atunci când am conceput, tot împreună, şi cartea Întâlniri cu oameni iubitori de Dumnezeu – devenită un omagiu în cinstea sfinţiei sale”, a explicat părintele Sabin Vodă.

Cartea „Paşi pe calea duhovniească” poate fi achiziţionată de la magazinele de cărţi şi obiecte bisericeşti, de la pangarele bisericilor şi mănăstirilor sau poate fi comandată direct de la Centrul eparhial din Alba Iulia, la numărul de telefon 0258 – 81.03.73 sau online, de pe site-ul: www.reintregirea.ro, la preţul de 15 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax