Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PNL Alba: S-a constituit Comitetul Judeţean Executiv, format din 25 de membri. Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, purtător de cuvânt

Publicat

PNL Alba Începând de joi, 19 februarie, la nivelul organizației județene Alba a Partidului Național Liberal a fost constituit și funcționează Comitetul Județean Executiv (CJEX), un organism politic nou, ce va asigura conducerea filialei județene a PNL alături de Biroul Politic Județean comasat paritar, rezultat în urma unificării dintre PNL și PDL. Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel este noul purtător de cuvânt al PNL Alba.

Format din 25 de membri, Comitetul Județean Executiv al PNL este condus de doi copreședinți și este alcătuit din 19 reprezentanți ai fostului PDL și 6 reprezentanți ai fostului PNL, la care se adaugă câte 3 membri supleanți din partea fiecărui partid fuzionat.

Cu excepția copreședinților, a secretarului general, a secretarului general adjunct și a parlamentarilor, care intră de drept în componența CJE, toți ceilalți membri au fost desemnați de fiecare partid fuzionat, la propunerea președintelui acestuia, din rândul Biroului Politic Județean al fostului PNL, respectiv din rândul Biroului Permanent Județean al fostului PDL, fiind aprobați în ședința Biroului Politic Județean al fostului PNL, respectiv în ședința Colegiului Director Județean al fostului PDL.

Potrivit atribuțiilor stabilite de Consiliul Național al PNL, Comitetul Județean Executiv este cel care organizează și conduce întreaga activitate internă a partidului la nivel județean, între două ședinte consecutive ale Biroului Politic Județean. Deciziile CJEX sunt validate de Biroul Politic Județean.

CJEX este cel care asigură îndeplinirea și ducerea la îndeplinire a hotărârilor și deciziilor organismelor de conducere ale partidului de la nivel național și județean, conduce, îndrumă și controlează activitatea organismelor partidului de la nivel județean și local, coordonează acțiunile partidului de la nivel județean și local, pe baza priorităților și programelor stabilite de organele de conducere ale partidului.

În perioada următoare, se vor constitui și Comitetele Locale Executive ale celor 78 de organizații PNL de la nivel de municipii, orașe și comune, din județul Alba.

În uma acestor deliberări a fost stabilită următoarea componență a CJEX al PNL Alba:

Mircea Hava

Copreședinte

Adrian Teban

Copreședinte

Marius Haţegan

Secretar General

Marius Filimon

Secretar General Adjunct

Ion Dumitrel

Purtător de cuvânt

Alexandru Pereş

Membru

Gheorghe Rotar

Membru

Sorin Bumb

Membru

Alin Cucui

Membru

Voicu Paul

Membru

Silviu Vinţeler

Membru

Marius Ceteraş

Membru

Nicolae Albu

Membru

Adrian Bogdan

Membru

Dorin Nistor

Membru

Cornel Olar

Membru

Silviu Ponoran

Membru

Radu Roşian

Membru

Florin Roman

Membru

Dan Simedru

Membru

Simone Albani

Membru

Nicuşor Mihai

Membru

Horaţiu Josan

Membru

Dumitru Fulea

Membru

Cristian Paşca

Membru

Sandu Heler

Membru supleant

George Şinca

Membru supleant

Oana Badea

Membru supleant

Lucian Vasilache

Membru supleant

Florin Mărginean

Membru supleant

Emil Muntean

Membru supleant

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax