Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reprezentanţii Prefecturii Alba donează sânge în campania iniţiată de Jandarmerie

Publicat

Prefectul de Alba, Ştefan Bardan a donat sânge, la sfârşitul acestei săptămâni, în sprijinul campaniei iniţiate de Jandarmeria Română, la care instituţia pe care o reprezintă este parteneră. Mai mulţi angajaţi din Prefectură s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Alba, iar acţiunea va continua şi luni.

„Am la activ circa 10 ani în care am donat constant sânge, fiind donator onorific. Din păcate, sunt evenimente nefericite, accidente sau operaţii la care este nevoie de transfuzie, iar stocul de sânge nu este niciodată suficient. A dona este în primul rând un gest civic, de sprijin faţă de cei aflaţi într-o situaţie dificilă şi trebuie să înţelegem că ajutorul dat de fiecare contează, putem salva cu adevărat vieţi”, a declarat prefectul Ştefan Bardan.

Tichetele de masă primite pentru donarea de sânge de către prefectul Ştefan Bardan au fost donate Asociaţiei „SM Speromax” Alba.

Albaiulienii sunt îndemnaţi să se implice în campania de donare sânge intitulată „Jandarmeria donează viaţă pentru România”, acţiune iniţiată în data de 1 noiembrie şi susţinută de mai multe instituţii publice din judeţul Alba. Mai multe informaţii despre condiţiile donării de sânge puteţi citi aici.

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax