Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Spitalul Judeţean Alba şi Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud au noi manageri

Publicat

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, concursul pentru postul de manager a fost câştigat de Nicoleta Coşarcă, cu media finală de 8,40. Aceasta a obţinut 7,80 la testul grilă, 8,60 la susţinerea proiectului de management şi 8,80 la interviul de selecţie.

Nicoleta Coşarcă a fost contabil şef la Centrul de Transfuzii Alba şi l-a avut contracandidat pentru şefia Spitalului Judeţean pe Doru Drăgan – manager interimar al instituţiei. Acesta a luat nota 4 la testul grilă, comentând ca întrebările testului s-au axat mai mult pe probleme de contabilitate şi au lipsit întrebările privind managementul sanitar. Drăgan nu a depus contestaţie, iar nota a fost insuficientă pentru a participa la celelalte două probe.

Vasile Vultur a fost admis la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud. Acesta a obţinut nota 8,40 la testul grilă, 8,46 la susţinerea proiectului de management şi 9,13 la interviul de selecţie, media finală fiind de 8,66.

Noul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie este preşedintele PD-L Aiud şi a lucrat în trecut în domeniul mineritului, ca subinginer la Cariera Poiana Aiudului. Acesta nu a avut contracandidaţi la funcţia ocupată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. petrica

    joi, 27.01.2011 at 23:56

    Bravo lui Vultur! De la pregătirea lui de subinginer de mină, deci care are legătură cu pământul , în fruntea unei instituţii care… are la rândul ei legătură cu pământul. Deci, dacă Vulturul nu primeşte suficientă ” atenţie” de la mai marii săi care l-au încoronat politic şi nu pe calităţi, abilităţi etc, s-ar putea ca toţi cei ce trec pe la instituţia pe care cu mare cinste o conduce să ajungă în pământul pe care mareke Vultur cândva l-a exploatat. Ruşine lui Vultur că a avut aşa tupeu să se pună manager la un santoriu. Pregătirea lui e doar pe jumate fiind subinginer şi nefiind corespunzătoare funcţiei pe care o deţine.
    De-asta merge treaba aşa de bine în ţară idioţilor , pentru că promovaţi toate lichelele. Din mare gestionar în magazinul său în mare director….mi-e scârbă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax