Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 17 ani, prins în flagrant în timp ce fura bunuri dintr-un depozit al primăriei din Alba Iulia. A ajuns la penitenciarul de minori din Craiova

Publicat

arestatUn minor de 17 ani a fost prins în flagrant de poliţiştii din Alba Iulia, în timp ce fura bunuri dintr-un depozit al primăriei, o centrală termică situată pe strada Marcus Aurelius, în zona Tolstoi, unde erau păstrate materiale rezultate în urma lucrărilor edilitare. Tânărul era condamnat tot pentru furt şi avea de executat o sentinţă de doi ani la centrul de detenţie. A ajuns la penitenciarul de minori din Craiova.

Din datele IPJ Alba, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentului Urmăriri l-au prins luni în flagrant pe N.R.A., de 17 ani, din Alba Iulia, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un depozit ce aparţine unei instituţii publice din oraş.

Minorului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că la data de 4 februarie, Judecătoria Alba Iulia a emis pe numele lui N.R.A. o sentinţă penală din prin care i-a fost aplicată o măsură educativă privativă de libertate constând în internarea într-un centru de detenţie pe o perioadă de doi ani, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Minorul a fost depus în Penitenciarul de minori şi tineret din Craiova pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dionis

    miercuri, 04.03.2015 at 10:30

    Este vorba despre fosta centrala termica CT 15, situata pe str. Septimius Severus, nr. CT 15. Chiar daca aceasta centrala dezafectata este pozitionata intre str. Septimius Severus si str. Marcus Aurelius, asa figureaza ea in documente. Era chiar asa de greu sa identificati strada???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax