Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TE TREC FIORII! Întâlnire de gradul zero cu suspectul CRIMEI de la Partoș. O familie din Alba Iulia l-a surprins pe Lupu în timp ce le pândea locuința

Publicat

madalin miki lupu 2 Suspectul crimei de la Partoș a fost recunoscut de o familie din Alba Iulia. În urma fotografiilor apărute în Alba24, Mădălin Lupu a fost identificat de două persoane. Acesta a fost văzut vineri dimineața în zona Cimitirului Eroilor din municipiu.

Imaginile apărute în presă cu suspectul crimei de la Partoș au generat reacții din partea cititorior. Mădălin Lupu a fost văzut în Alba Iulia chiar în ziua crimei, vineri dimineața, în zona Cimitirului Eroilor.

Acesta pândea o familie care se pregătea să plece în concediu. Oamenii l-au văzut și li s-a părut suspectă prezența acestuia în cartierul lor, însă au decis să plece, totuși. Din cauza unei presimțiri au decis să se întoarcă pentru a vedea dacă a plecat mai ales că acasă a rămas singură, bunica.

După vederea fotografiilor oamenii au fost șocați și s-au gândit la ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu s-ar fi întors din drum.

„Ne-am întors și soțul meu s-a dus la el și l-a întrebat ce urmărește. L-a văzut că avea tatuaj pe față și i s-a părut foarte periculos. I-a răspuns soțului că a venit la o mătușă. Mă gândesc cu groază ce se putea întâmpla”, povestește femeia.

Membrii familiei nu au nici o îndoială că este vorba despre același bărbat mai ales din cauza tatuajului de pe față.

Anchetatorii din Alba verifică o informație potrivit căreia, ucigașul femeii din Partoș ar fi Mădălin Miki Lupu, un recidivist care ar mai avea la activ încă o crimă comisă la doar două zile după atacul din cartierul albaiulian. Acesta ar fi fost prins la Botoșani, după ce a ucis o altă femeie în vârstă, după care și-ar fi recunoscut ambele fapte.

VEZI:  CRIMA de la Partoş. Rezultatele autopsiei: Moarte VIOLENTĂ, după lovituri cu un corp dur. Dosar pentru OMOR

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax