Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Terasele de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, vizitate de oamenii legii. Au fost aplicate amenzi în valoare de 14.000 de lei

Publicat

În serile caniculare de vară, forfota orașului se mută la terase iar în Alba Iulia una dintre cele mai populate locații de promenadă este Bulevardul Transilvaniei. Chiar dacă în scopul de  a atrage cât mai mulți clienți, patronului i se permite aproape orice, acesta nu trebuie să uite însă de obligațiile legale.

Una dintre acestea obligații este reglementată strict în regulamentul teraselor făcut public de nenumărate ori de primărie și mai precis, interdicția patronilor de a mai menține deschise terasele după ora 23.00. Deși reprezentanții administrației locale susțin că au stipulat foarte clar acest aspect în regulament, proprietarii teraselor se arată că nu au auzit în viața lor de așa ceva și par mirați și consternați ori de câte ori poliția le trece pragul.

Aceasta clauză introdusă în contractul primăriei cu proprietarii de terase are ca scop respectarea orelor de liniște în oraș, mai ales în zonele foarte aglomerate și ticsite de terase cum este Bulevardul Transilvaniei.

În săptămâna precedentă, între orele 23,00-01,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu poliţişti de investigare a fraudelor şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, au acţionat zilnic, în zona teraselor de pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia, în scopul menţinerii climatului de siguranţă publică precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

Cu ocazia acestor acţiuni au fost controlate un număr de 14 localuri publice iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.000 lei, din care 4 la Legea 61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice şi 4 la HG 870/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

Astfel de acţiuni vor fi organizate şi în perioada imediat următoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alexandru

    marți, 07.08.2012 at 13:50

    Va rog sa faceti acest gen de actiuni si la parterul blocului 3AB, unde treneaza, de mai multi ani, probleme de acelasi fel (nerespectarea orarului de functionare, tulburarea linistii publice, etc) cu barurile de la parter.
    S-au depus repetate reclamatii la Politie, Mediu, Politia Locala, Primarie, etc, dar nu s-a rezolvat. nuimic

  2. derp t.roll

    marți, 07.08.2012 at 14:18

    ii invit pe distinsii oameni de ordine si pe Goldis unde mizeriile umane fac legea: manele la maxim, batai, agresare verbala a trecatorilor, urlete, consum de alcool in public – ma refer in special la aleea invecinata cu caminul de studenti si scoala generala 6.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax